LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå

Våre leverandører

Lokalt etablert — globalt engasjert

Masai er et dansk motemerke, grunnlagt i hjertet av København, men gjennom tette partnerskap med våre leverandører over hele verden, er vi også nært knyttet til verden rundt oss. Vi produserer i Portugal, Tyrkia, India og Kina med leverandører vi har samarbeidet med i opptil 30 år.

Det tar tid, krefter og engasjement å designe og skape klær, og alle deler av prosessen involverer mennesker som er dedikerte til håndverket sitt og til å skape et produkt vi alle er stolte av.
Menneskene bak

Vi har langvarige og nære relasjoner med våre leverandører – noen av dem har vært med oss siden starten i 1992. Dette har gitt oss en unik mulighet til å gjøre mer og sette handling bak ordene. Vi har tatt flere viktige skritt sammen med våre leverandører for å redusere vår negative påvirkning på den verden vi alle er en del av. Ærlighet og anstendighet er viktig for oss, og vi er opptatt av å skape klær med omtanke og ansvar.

Laget av kvinner for kvinner

Leverandøren vår i Portugal har samarbeidet med oss i mer enn 23 år og har vært en uunnværlig partner i arbeidet med å oppnå FSC®-sertifisering for denne delen av kolleksjonene våre.

Nesten alle Cristina og Herminas ansatte er kvinner. Så hver gang du velger en style fra Masai i jersey, er den ikke bare designet av kvinner. Den er også produsert for kvinner.

Et livslangt vennskap

Puntas historie er også historien om Masai, og det er historien om et mer enn 30 år langt profesjonelt samarbeid som med tiden er blitt til mye mer enn det.

Det hele begynner i 1992, da Nina og Hans, søskenparet som grunnla Masai, drar til India for å få produsert sin første kolleksjon. Det er mer enn 30 år siden samarbeidet startet, og Punta eier i dag to fabrikker i Delhi-området, som utelukkende produserer klær til Masai.

Møt

Maude

Maude er ansvarlig for produksjonen hos Masai, noe som innebærer at hun har ansvar for hele prosessen med å realisere hvert enkelt design.

Maudes kunnskap om tekstiler og produksjonsteknikker er enorm, og hennes engasjement for å skape best mulig klær i best mulig kvalitet innenfor rammene som er tilgjengelige, er en daglig inspirasjon. Maude har reist over hele verden og er i nær kontakt med våre leverandører over hele verden.

Masai X amfori

Masai er medlem av den internasjonale organisasjonen amfori. Sammen med våre leverandører motiverer og sikrer vi ansvarlige og rettferdige forhold for alle som er involvert i produksjonen av kolleksjonene våre.