Dansk design med omtanke

Om Masai

Inspirert av kvinner

Masai ble grunnlagt i København i 1992 av to søsken. Vi verdsetter den danske arven vår, og danskheten vår er innbakt i alt fra måten vi designer på til vårt syn på livet og verden rundt oss. Vi er åpne, nysgjerrige og har en inkluderende tilnærming til mote, noe som betyr at vi er inspirert av ekte kvinner i alle kulturer, aldre og kroppstyper.

Vi designer kolleksjonene våre med omtanke, alltid inspirert av kunsten og kulturen rundt oss, i våre unike Masai Shapes, slik at du kan skape en uanstrengt feminin look med god bevegelsesfrihet og komfort. Vi kommuniserer omtanke som en livsstil. Vi er engasjerte og lidenskapelig opptatt av alt vi gjør: fra måten vi driver virksomheten på til design og produksjon av kolleksjonene våre.

Vi ønsker å representere og formidle historier om virkelige kvinners liv - kvinner med karakter. 

Masai er dansk design med omtanke. Inspirert av kvinner.

VI ELSKER KVINNER

Hos Masai designer vi for alle typer kvinner – kvinner fra alle kulturer, i alle aldre og alle kroppstyper. Vi ønsker å presentere historiene om liv som er levd av ekte kvinner – kvinner med karakter.

I hjertet av København

Masais hovedkontor ligger i hjertet av den gamle bydelen i København, i en vakker, gammel rød mursteinsbygning, rett overfor det ikoniske Nyboder – en bydel som ble bygget på 1600-tallet på oppdrag av Christian IV for å huse det voksende sjøfartsmiljøet i København.

Det er her vi designer fra – dypt forankret i en historisk del av København, den delen av byen som alltid har verdsatt reiser og betraktet et internasjonalt perspektiv som en viktig verdi å leve etter. Vi bor midt i byens yrende gateliv, hyggelige butikker og restauranter, og vi designer med inspirasjon fra København og verden rundt oss. Vi er ikke alene om dette. Dansk design har en forkjærlighet for å kombinere funksjonalitet og brukervennlighet med eleganse, og som et lite land er verdier som åpenhet, nysgjerrighet og inkludering dypt forankret i designtradisjonen vår.

Hos Masai benytter vi oss av alle disse innspillene. De er en del av vårt DNA, og anser dem som en del av vårt fundament for å se utover og være en ansvarlig skaper av tidløs kreativitet for inspirerende kvinner overalt.