LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå

Returnering

Vårt ønske er å gjøre det enkelt for deg å handle med Masai – det samme gjelder ved returnering.


Når du mottar din levering, vil den i tillegg til dine bestilte varer alltid inneholde følgende:

  • En følgeseddel med en oversikt over varene du har mottatt.
  • En veiledning som guider deg til hvordan du returnerer (også vist under).
  • En returseddel som skal utfylles og vedlegges ved returnering.
  • En forhåndsbetalt returlapp som skal benyttes ved returnering av varer, såfremt du ønsker å benytte deg av vår gratis returservice.
Gratis retur med Postnord

Ønsker du å returnere, må du følge disse 4 trinnene:

  1. Skriv din returårsak på varelisten du finner på returskjemaet.
  2. Legg ved ditt utfylte returskjema sammen med varen. Du kan pakke forsendelsen din i samme eske eller pose som du mottok den.
  3. Sett den medfølgende returetiketten på utsiden av returforsendelsen.
  4. Lever pakken med dine returvarer til nærmeste Postnord pakkeshop. Viktig: Husk å be om kvittering når du har levert din returpakke.


Ønsker du å stå for returen selv, må den sendes til:

Masai Clothing Company

Bjørumsvegen 15

4820 Froland

Norge

Du er selv ansvarlig for varene inntil de når frem til oss. Du dekker også selv kostnadene for returen. Sørg alltid for at din returpakke er forsvarlig pakket. Ta også vare på din kvittering fra fraktselskapet samt ditt sporingsnummer. Vi anbefaler at du sender pakken tilbake til oss forsikret.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke henter returpakker sendt til pakkeshops. Returpakker skal leveres til adressen. Vi mottar ikke pakker sendt pr. postoppkrav eller lignende.


Når vi har mottatt din returforsendelse, vil vi behandle den så raskt som mulig. Deretter vil beløpet for returvarene bli refundert til din konto. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dage fra vi har mottatt din retur til den er blitt behandlet på vårt lager.

 Bytte til noe annet?

Dessverre kan vi ikke tilby direkte ombytting. Ønsker du en annen størrelse eller farge, ber vi deg følge returprosessen som beskrevet ovenfor, og legge en ny bestilling på www.masai.no.

Varens tilstand ved returnering

Du heftes for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måte som du ville gjort i en fysisk butikk. Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt, noe som betyr at du ved angrerett av kjøpet kun vil få en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Trenger du hjelp?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har bruk for hjelp.

Takk for at du handler Masai.

**Merk: Masai tar forbehold om skrivefeil, prisendringer, ekstraordinær travelhet og lagerstyringsfeil.