Levering

Det er viktig for oss at du får en god opplevelse når du handler på Masai.no. Derfor gjør vi mye ut av å behandle, pakke og levere din ordre raskt – slik at du raskest mulig kan få glede av dine nye Masai-designs.

Levering
Leveringstid

Når du har gjennomført et kjøp på Masai.no vil det vanligvis gå 2-8 virkedager før du mottar varene. Masai sender til Norge to ganger i uken, henholdsvis på mandager og torsdager.


Vi tar likevel forbehold om lenger leveringstid i perioder – særlig i forbindelse med salg.


Vi sender på nåværende tidspunkt til adresser i Norge (ikke Svalbard og Jan Mayen), Danmark (ikke Grønland og Færøyene), Sverige, England (ikke Nord-Irland, Isle of Man, Isle Scilly, Channel Island, Shetlands øyene, Jersey, Hebridene, Guernsey og Gibraltar), Irland, Tyskland (ikke Helgoland og Busingen) og Finland (ikke Ålandsøyene).

LEVERINGSMULIGHETER OG -PRIS

Til Norge har du to leveringsmuligheter:

Du kan alltid se fraktprisen i handlekurven og selv velge hvilken løsning du ønsker under betalingsforløpet.


1) Levering med Postnord til hjemmeadresse på bakkeplan.

Leveringstid: 2-8 virkedager

Pris: 169 kr.


Hvis du velger denne metoden, og det ikke er noen som kan kvittere for mottagelsen, legger PostNord igjen informasjon om hvilket posthus pakken kan hentes på.


2) Levering til Postnord utleveringssted nær deg.

Leveringstid: 2-8 virkedager

Pris: 99 kr.

Gratis ved kjøp over 1500 kr


Velger du denne metoden, mottar du en SMS når pakken er ankommet og klar til henting. Du har 7 dager til å hente ordren din, deretter returneres den automatisk til lageret vårt.

ALT I ÉN PAKKE

Vi sender som utgangspunkt alltid hele ordren i én og samme forsendelse. Hvis det fravikes fra dette, vil du bli kontaktet.

Kvittering

Når ordren din er sendt, vil du motta en e-post fra oss. Den gjelder også som din kvittering.

FØLG ORDREN DIN

Du kan følge med på ordren din ved å benytte track & trace-lenken som du mottar i e-posten med kvitteringen din og beskjed om at ordren din er på vei. Vær oppmerksom på at det kan ta opp til 24 timer fra du mottar lenken til den er aktivt på PostNords hjemmeside.


Du kan også sjekke ordrestatusen din og finne tracking-informasjonen her på nettstedet. Hvis du har en konto hos oss, logger du bare inn og finner informasjonen under ’Ordrehistorikk’. Hvis du ikke har en Masai-konto, kan du benytte funksjonen 'Følg ordre'.

LEVERINGSBETINGELSER

Varer vil bli levert på leveringsadressen som oppgis ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og jobbadresser - ikke til postboks.


Varen din vil bli levert i ukedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering avhenger av hvilken fraktmetode som benyttes.


Det skal kvitteres for varerne ved mottagelsen. Det trenger ikke nødvendigvis å være deg selv som kvitterer. Personer på leveringsadressen (f.eks. et familiemedlem, en venn, resepsjonist osv.) kan altså kvittere for mottagelsen med bindende virkning for deg.


Merk at du selv bærer risikoen for varen etter leveringen. Hvis emballasjen ser ut til å være skadet, bør du nekte å motta varen. Ønsker du å klage over eventuelle feil og mangler, skal du informere oss om det, les mer under "Mangelfulle varer og feile varer".

TRENGER DU HJELP?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har bruk for hjelp.


**Merk: Masai tar forbehold om skrivefeil, prisendringer, ekstraordinær travelhet og lagerstyringsfeil.