LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå
Dansk design med omtanke

Pleieguide

Hos Masai ønsker vi å designe tidløse garderobefavoritter som du kan bruke sesong etter sesong. Med vår pleieguide ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å ta best mulig vare på Masai-klærne dine slik at de holder seg vakre lenger. Fordi ved å ta vare på klærne våre, kan vi sammen bidra til å ta bedre vare på miljøet og redusere klimaavtrykket vårt.


DANSK DESIGN MED OMTANKE

Enkle pleietips for deg

1) Følg alltid vaskeinstruksjonene

... som du finner i alle Masai-plagg.

2) Bruk flytende vaskemiddel

... i stedet for pulver. De små kornene i vaskemiddel med pulver danner friksjon som kan skade fibrene i klærne dine og dermed redusere levetiden. I tillegg kan kornene etterlate hvite spor når du vasker denim og mørke klær.

3) Fyll vaskemaskinen

Det reduserer friksjonen mellom stoffene og er også mer miljøvennlig.

4) Vask ved lav temperatur

... og på kortest mulig program. Det er ikke bare til fordel for strømregningen og miljøet, men klærne dine varer også lenger.

5) Rens

... kan noen ganger være nødvendig, men ikke så ofte som du kanskje tror. Mange moderne vaskemaskiner har nå skånsomme programmer, for eksempel damping, noe som kan være tilstrekkelig.

6) Skånsom flekkrens og god lufting

I stedet for å vaske klærne ofte, prøv en kombinasjon av skånsom flekkrens og god lufting. En natt utendørs på klessnoren kan fjerne alle spor etter en kveld på dansegulvet, uten kostnad for deg og miljøet. 

Hvordan ta vare på

Viskose

Hvordan ta vare på

Lin

Hvordan ta vare på

Ull

Hvordan ta vare på

Yttertøy

Hvordan ta vare på

Bomull