Salget er i full gang.>> Spar 40% nå
Masai x dansk Røde Kors

Empowering women

Masai har samarbeidet med Røde Kors siden 2019, og bidrar årlig til deres humanitære arbeid gjennom vårt klesinnsamlingsinitiativ og regelmessige årlige donasjoner.


EMPOWERING WOMEN

Vår ambisjon er å skape klær med omtanke. Omtanke for miljøet og verden rundt oss, og det er derfor viktig for oss å engasjere oss i viktige temaer, også de som ikke nødvendigvis handler om mote. En av disse er vårt mangeårige partnerskap med Røde Kors, hvor vi bidrar til arbeidet med å støtte og styrke spesielt sårbare kvinner.

Gi gleden videre

... det er budskapet i vårt samarbeid med Røde Kors. I et forsøk på å forlenge levetiden til Masai-klærne som allerede finnes i kunders garderober, har vi etablert et klesinnsamlingssystem som gjør det mulig å returnere brukte klær fra Masai i våre Masai-butikker. Klærne blir deretter gitt til Røde Kors som selger dem videre i sine butikker, slik at nye kunder kan få glede av dem.

Klesdonasjonene ledsages også av en fast årlig donasjon som støtter Røde Kors sitt humanitære arbeid i Danmark, så vel som i resten av verden.

Møt

Carina Simons

Carina Simons har alltid fulgt hjertet sitt; både når det gjelder livsvalg og karriere. Dette førte henne til Røde Kors, hvor hun i dag er ansvarlig for markedsføringen av Røde Kors sitt gjenvinningsområde, som samler inn penger til sårbare mennesker, spesielt i det danske samfunnet.