<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En vakker blomstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk, kreppet viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrå slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Få litt mønster inn i antrekket under en cardigan eller strikk.

KANI TOPP

Få hele looken med
PEARL BUKSER

Se modellens mål

KANI TOPP

NOK 849.00 På lager

Farge: Tapenade

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En vakker blomstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk, kreppet viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrå slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Få litt mønster inn i antrekket under en cardigan eller strikk.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001686
Få hele looken med
PEARL BUKSER

Se modellens mål

Amber Story

Gå sesongen i møte i varme farger, ikoniske trykk og lun strikk med fokus på snitt og detaljer. I Amber Story finner du kraftfulle grafiske uttrykk, feminine blomster og klassiske småmønstrede trykk i et enkelt fargespill mellom varm ravgul og sort.