<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En vakker blomstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk, kreppet viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrå slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Få litt mønster inn i antrekket under en cardigan eller strikk.

KANI TOPP

Kani Topp

5714531382980
NOK 849.00 Ikke på lager
NOK 849,00
1 vurderinger
FSC® CERTIFIED

Farge: Tapenade

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En vakker blomstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk, kreppet viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrå slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Få litt mønster inn i antrekket under en cardigan eller strikk.
  • Passform: Bias
  • Mål: Lengde for str. M = 65 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: Skånevask
  • Ansvarlighet: FSC 100%
  • Typ nr.: 1001686
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produsert med omtanke og ansvarlighet

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer
vurderinger
4.00
Basert på 1 vurderinger
Skriv en anmeldelse