<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> De klassiske prikkene har fått en liten firkantet twist på denne stilrene toppen. Den glatte viskosen er deilig å ha på seg og føyer seg pent inntil kroppen – uten å stramme noen steder. Fremhev den feminine silhuetten med en smal cardigan eller bruk toppen til en løs bukse for et mer avslappet uttrykk – du kan for eksempel skape en gjennomført look med den matchende buksen vår i omvendt fargekombinasjon.

KALLI TOPP

Få hele looken med
PENNY BUKSER LONG

Se modellens mål

KALLI TOPP

NOK 849.00 På lager

Farge: Whitecap

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

De klassiske prikkene har fått en liten firkantet twist på denne stilrene toppen. Den glatte viskosen er deilig å ha på seg og føyer seg pent inntil kroppen – uten å stramme noen steder. Fremhev den feminine silhuetten med en smal cardigan eller bruk toppen til en løs bukse for et mer avslappet uttrykk – du kan for eksempel skape en gjennomført look med den matchende buksen vår i omvendt fargekombinasjon.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001803
Få hele looken med
PENNY BUKSER LONG

Se modellens mål

Dusty Lavender

Føl deg feminin og stilfull i Dusty Lavender som er båret av elegante trykk i støvet lavendel og monokrome farger. Den nedtonede, klassiske looken får motspill av både grafiske og etniske mønstre.