En bouclé-topp er perfekt for å bringe forskjellige teksturer inn i antrekket ditt. Toppen har et særegent og tidløst uttrykk som passer til alt fra ensfargede jerseybukser til et mønstrete skjørt. Det enkle designet og det klassiske snittet med rund hals og korte sidesplitter gjør den enkel å style.

Darmi Topp

Darmi Topp

5715165549107
NOK 1349.00 Ikke på lager
NOK 1.349,00
3 vurderinger
Better Cotton

Farge: Dull Gold

Promotions

Spesialtilbud
Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
En bouclé-topp er perfekt for Ä bringe forskjellige teksturer inn i antrekket ditt. Toppen har et sÊregent og tidlÞst uttrykk som passer til alt fra ensfargede jerseybukser til et mÞnstrete skjÞrt. Det enkle designet og det klassiske snittet med rund hals og korte sidesplitter gjÞr den enkel Ä style.
  • Passform: Straight
  • Model informasjon: Modellen er 177 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 53% bomull, 47% viskose
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008843
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
4.67
Basert pÄ 3 vurderinger
Skriv en anmeldelse