LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå

Tulipankjoler

Tulipankjolen er en Masai-klassiker, som du alltid kan finne i våre kolleksjoner - på tvers av sesongene. Her finner du tulipankjoler i elegante farger og vakre mønstre, designet i våre smørmyke og eksklusive jerseymaterialer. Velg din favoritt og skap et uanstrengt feminint uttrykk med kompromissløs komfort.
 • NEW
  FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farger
  3 farger
  NOK 849,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 4 farger
  4 farger
  NOK 999,00
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 4 farger
  4 farger
  NOK 999,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farger
  3 farger
  NOK 849,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 4 farger
  4 farger
  NOK 999,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 4 farger
  4 farger
  NOK 999,00
Kjøp din nye tulipankjole her

Den feminine tulipankjolen er en tidløs Masai-klassiker, designet i en lett figursydd passform for en feminin silhuett med kompromissløs komfort.

La en tulipankjole fra Masai være din snarvei til en elegant og feminin look, perfekt til både hverdags og fest. Her finner du et flott utvalg av tulipankjoler som kan brukes gjennom hele året, både som festkjole, hverdagskjole og sommerkjole.

Vakre farger og håndtegnede mønstre

Her finner du et stort utvalg av Masai-kjoler i vakre farger og vakre, håndtegnede mønstre. Velg din favoritt og bruk den med et glitrende halskjede eller et mønstrete skjerf for en feminin og personlig look.

Tulipankjoler til sommeren

Om sommeren kan du bruke den med et par fine joggesko eller sandaler og solbriller. Velg tulipankjoler med korte ermer for de varme vår- og sommerdagene. 

Tulipankjoler til vinteren

Om vinteren kan du style kjolen med et par strømpebukser, lange støvletter og en fin strikk for å holde deg varm. Velg en tulipankjole med lange ermer og fine passepoilerte lommer slik at du alltid har et sted å ha hendene dine.

Tulipankjoler i vakre materialer

En vakker kjole kan være til stor glede i ethvert klesskap. Hos Masai tilbyr vi et elegant utvalg av kjoler i vår eksklusive, slitesterke og myke jerseymateriale, designet i vår figurformede passform, Shaped. Passformen fremhever din feminine figur uten å være for stram. Med en tulipankjole fra Masai vil du føle deg velkledd og komfortabel, og samtidig ha stor bevegelsesfrihet. 

Tulipankjoler til hverdags og fest

Enten du trenger en tulipankjole til hverdags eller til fest, kan du være sikker på å finne en modell du vil elske å bruke om og om igjen.

Hos Masai finner du alltid et stort utvalg av elegante og feminine tulipankjoler. En tulipankjole er det perfekte valget for deg som vil fremheve din vakre figur, uten å gå på kompromiss med komfort og kvalitet. Kjøp kjolen din på masai.no – Fri frakt ved kjøp over 1500 kr. 

Få 10% rabatt på ditt første kjøp

Bli medlem av Friends and Masai og få 10% rabatt på ditt første kjøp. Som medlem av Friends of Masai vil du alltid være den første som får vite om de siste nyhetene, unike tilbud og VIP-salg.