<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Enkle, feminine topper er uunnværlige i garderoben. Denne ensfargede toppen er skåret i glatt viskose som føles myk og lekker å ha på seg. Den populære bias-silhuetten vår sørger for at toppen fremhever figuren din – uten å stramme. Toppen er designet med vakker rund hals og posete trekvartlange ermer med fine dekorative legg som detaljer.

BEATE TOPP

BEATE TOPP

NOK 1099.00 På lager

Farge: Black

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Enkle, feminine topper er uunnværlige i garderoben. Denne ensfargede toppen er skåret i glatt viskose som føles myk og lekker å ha på seg. Den populære bias-silhuetten vår sørger for at toppen fremhever figuren din – uten å stramme. Toppen er designet med vakker rund hals og posete trekvartlange ermer med fine dekorative legg som detaljer.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 70 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001949

Amber Story

Gå sesongen i møte i varme farger, ikoniske trykk og lun strikk med fokus på snitt og detaljer. I Amber Story finner du kraftfulle grafiske uttrykk, feminine blomster og klassiske småmønstrede trykk i et enkelt fargespill mellom varm ravgul og sort.