<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Spre godt humør med denne sprudlende gule toppen i blomstertrykk. Den kreppede viskosen føles myk og lekker å ha på seg, og det populære bias-snittet sørger for at toppen fremhever figuren din – uten å stramme. Toppen er designet med en vakker rund hals og posete trekvartermer med fine dekorative legg.

BEATE TOPP

Få hele looken med
RYENIE BELTE - SONDRA SKJØRT

Se modellens mål

BEATE TOPP

NOK 1099.00 På lager

Farge: Oil Yellow

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Spre godt humør med denne sprudlende gule toppen i blomstertrykk. Den kreppede viskosen føles myk og lekker å ha på seg, og det populære bias-snittet sørger for at toppen fremhever figuren din – uten å stramme. Toppen er designet med en vakker rund hals og posete trekvartermer med fine dekorative legg.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 70 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001712
Få hele looken med
RYENIE BELTE - SONDRA SKJØRT

Se modellens mål

Twist of Lemon

Forny garderoben din og gled deg selv hver dag med enkle design og et friskt pust av gul som står sterkt frem i en monokrom fargepalett av sort, hvit og grå. Twist of Lemon byr på feminine trykk og masser av lun strikk.