<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Understrek den personlige stilen din med denne vakre mønstrete toppen. Den florlette og transparente viskosen med en fin stripeeffekt er myk og lekker å ha på seg, og med det løse snittet faller toppen flott og flagrende nedover kroppen. De posete ermene og den fine knappelukkingen i halsen understreker det feminine uttrykket. Bruk den over en smal bukse så har du en uanstrengt og stilren look.

BADOT TOPP

Få hele looken med
LEMPI CARDIGAN - PETRA BUKSER

Se modellens mål

BADOT TOPP

NOK 1199.00 På lager

Farge: Oil Yellow

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Understrek den personlige stilen din med denne vakre mønstrete toppen. Den florlette og transparente viskosen med en fin stripeeffekt er myk og lekker å ha på seg, og med det løse snittet faller toppen flott og flagrende nedover kroppen. De posete ermene og den fine knappelukkingen i halsen understreker det feminine uttrykket. Bruk den over en smal bukse så har du en uanstrengt og stilren look.

Vask: 
Skånevask.
Style:  1001709
Få hele looken med
LEMPI CARDIGAN - PETRA BUKSER

Se modellens mål

Twist of Lemon

Forny garderoben din og gled deg selv hver dag med enkle design og et friskt pust av gul som står sterkt frem i en monokrom fargepalett av sort, hvit og grå. Twist of Lemon byr på feminine trykk og masser av lun strikk.