LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå
The spirit of community

Ny kolleksjon

TIL ALLE KREATIVE KVINNER

Å skape kunsteriske trykk for hånd og jobbe med farger, teksturer og materialer krever ferdigheter for at de skal bli hverdagsfavoritter. Den vakre Pre-Autumn-kolleksjonen er derfor en hyllest til håndverket og alle kreative kvinner: Fra kvinnene som designer og produserer kolleksjonene våre, til kvinnene som bruker dem.

SHOP KOLLEKSJON

Prints & poetry

Nyt en poetisk miks av vakre, dempede farger og dekorative trykk.

Klassisk, tidløs og velkjent

Gingham print

Ruter er et must i garderoben denne sesongen. Gå all-in med en vakker topp og matchende skjørt, eller bryt opp rutene med en pen, ensfarget bukse. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser.

Easy simplicity

Noen ganger skal det helst bare være enkelt og greit. Kolleksjonen byr både på en buksedress i silkemyk jersey, sprø skjorter og stilige bukser med kompromissløs komfort. Miks og match på kryss og tvers for en uanstrengt, stilsikker look.

Tips til deg

Fremhev sommergløden med en lett, hvit topp i engelsk broderi. Style den med et par bukser i knitrende bomull med mye vidde. Fullfør looken med en lett jakke for en feminin og avslappet look med kompromissløs komfort. Enkelt, ikke sant?

SHOP KOLLEKSJON

Ansvarlige materialer

65 % av kolleksjonen er sertifisert eller produsert i mer ansvarlige materialer som er nøye utvalgt og som tar større hensyn til den verden vi lever i. Det mener vi er god stil.

SHOP KOLLEKSJON

Masai X FSC®

Masai er verdens første FSC-sertifiserte motemerke (FSC® C152037). Med våre FSC-sertifiserte viskoseplagg vet vi at trefibrene kommer fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk. I tillegg har vi bearbeidet en stor del av viskosen vår til Livaeco by Birla Cellulose og LENZING™ ECOVERO™-fibre. På denne måten kan vi sikre at produksjonsmetodene for disse fibrene er vannbesparende og gir mindre CO2-utslipp, slik at ditt klesvalg også er et mer ansvarlig valg.

Les mer om vårt partnerskap med FSC® her.

En hyllest til kunst og håndverk

Håndmalte trykk

De dekorative og kunstneriske trykkene er laget for hånd av trykkdesigneren vår. Legg merke til de utsøkte penselstrøkene som gjør hvert enkelt plagg til et lite kunstverk du kan ikle deg og forelske deg i.

Engelsk broderi

der utsøkt broderi møter klassisk eleganse.

Engelsk broderi er et must denne sesongen. Hos Masai finner du ultrafeminine topper og kjoler som du vil nyte å bruke nå og resten av sommeren.

SHOP KOLLEKSJON

The spirit of community

Kreativitet og femininitet

Oppdater garderoben din med en blanding av håndmalte striper, broderier og kunstneriske trykk, vakkert bundet sammen av en nydelig blånyanse.

Skapt av kvinner for kvinner

Å designe og skape klær krever tid, krefter og engasjement, og hver eneste del av prosessen involverer mennesker som er dedikert til sitt håndverk og til å skape et produkt vi alle er stolte av.


Les mer om samarbeidet med våre leverandører her.