<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Fine skjorter er uunnværlige i garderoben. Denne mønstrete modellen har en klassisk design og abstrakt trykk i sort og gul. Den florlette og transparente viskosen med en elegant stripeffekt er myk og lekker å ha på seg og byr på god bevegelsesfrihet. Skjorten gjør seg godt til både en smal bukse eller et skjørt. Bruk den alene som den er eller la det flotte mønsteret titte frem under en varm strikk.

IBILY TOPP

Få hele looken med
PENNY BUKSER LONG

Se modellens mål

IBILY TOPP

NOK 1099.00 På lager

Farge: Oil Yellow

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Fine skjorter er uunnværlige i garderoben. Denne mønstrete modellen har en klassisk design og abstrakt trykk i sort og gul. Den florlette og transparente viskosen med en elegant stripeffekt er myk og lekker å ha på seg og byr på god bevegelsesfrihet. Skjorten gjør seg godt til både en smal bukse eller et skjørt. Bruk den alene som den er eller la det flotte mønsteret titte frem under en varm strikk.

Vask: 
Skånevask.
Style:  1001707
Få hele looken med
PENNY BUKSER LONG

Se modellens mål

Twist of Lemon

Forny garderoben din og gled deg selv hver dag med enkle design og et friskt pust av gul som står sterkt frem i en monokrom fargepalett av sort, hvit og grå. Twist of Lemon byr på feminine trykk og masser av lun strikk.