<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Lys opp med dette vakre gule skjørtet med blomstertrykk. Skjørtet er designet med vår populære smock-elastikk i midjen slik at den er utrolig behagelig å ha på seg, mens den glatte viskosen faller mykt og flagrende når du går. En tidløs favoritt som du kan bruke hele året. Bruk den for eksempel til en tykk strikk, så har du enkelt en stilig look.

SONDRA SKJØRT

SONDRA SKJØRT

NOK 999.00 På lager

Farge: Oil Yellow

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Lys opp med dette vakre gule skjørtet med blomstertrykk. Skjørtet er designet med vår populære smock-elastikk i midjen slik at den er utrolig behagelig å ha på seg, mens den glatte viskosen faller mykt og flagrende når du går. En tidløs favoritt som du kan bruke hele året. Bruk den for eksempel til en tykk strikk, så har du enkelt en stilig look.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 75 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001710

Twist of Lemon

Forny garderoben din og gled deg selv hver dag med enkle design og et friskt pust av gul som står sterkt frem i en monokrom fargepalett av sort, hvit og grå. Twist of Lemon byr på feminine trykk og masser av lun strikk.