<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En stilig look trenger ikke å være avansert. Hopp i dette herlige skjørtet med blomstertrykk og ha en tykk strikk over. Skjørtet er designet med vår populære smock-elastikk i midjen som gjør den er utrolig behagelig å ha på seg. Den glatte viskosen faller mykt og flagrende når du går. En tidløs favoritt som du kan bruke hele året.

SONDRA SKJØRT

SONDRA SKJØRT

NOK 999.00 Ikke på lager

Farge: Tapenade

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En stilig look trenger ikke å være avansert. Hopp i dette herlige skjørtet med blomstertrykk og ha en tykk strikk over. Skjørtet er designet med vår populære smock-elastikk i midjen som gjør den er utrolig behagelig å ha på seg. Den glatte viskosen faller mykt og flagrende når du går. En tidløs favoritt som du kan bruke hele året.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 75 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001687

Amber Story

Gå sesongen i møte i varme farger, ikoniske trykk og lun strikk med fokus på snitt og detaljer. I Amber Story finner du kraftfulle grafiske uttrykk, feminine blomster og klassiske småmønstrede trykk i et enkelt fargespill mellom varm ravgul og sort.