Velg dine klassikere til garderoben med omhu. Disse enkle, tidløse shortsene i sprø, sprø bomull er en flott innsats for et par shorts du kan bruke sesong etter sesong – de blir bare mykere og penere med tiden. Shortsen er designet med strikk i midjen og splittlommer i sidene og har en flatterende lengde til rett over kneet. Lag et feminint og komfortabelt sett med en mønstret topp eller skjorte – shortsen passer til alt.

Prudie Shorts

Prudie Shorts

5715165367800
NOK 849.00 Ikke på lager
NOK 849,00
Better Cotton

Farge: Black

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
Velg dine klassikere til garderoben med omhu. Disse enkle, tidlþse shortsene i sprþ, sprþ bomull er en flott innsats for et par shorts du kan bruke sesong etter sesong – de blir bare mykere og penere med tiden. Shortsen er designet med strikk i midjen og splittlommer i sidene og har en flatterende lengde til rett over kneet. Lag et feminint og komfortabelt sett med en mþnstret topp eller skjorte – shortsen passer til alt.
  • Passform: Casual Trousers
  • MĂ„l: Str. M: Utvendig benlengde = 55 cm.
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1007448
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse