Sommer 2024

Masai Journal

Sommeren står for døren

Hos Masai har vi en lang tradisjon for å la oss inspirere av kunst, livet og alt rundt oss og omsette det til vakre design.

“Stemningen fra sommer og tidlig høst har vært en viktig inspirasjonskilde for denne kolleksjonen. I Danmark er somrene sentrert rundt lange, lyse kvelder, vakre dager med sammenkomst med venner og familie, vær du ikke kan stole på, og endeløse kyststrekninger. Det er en blanding av følelser og elementer, en ferie og hvile som forbereder deg på den lange, mørke strekningen fremover. Når teamet mitt og jeg introduserer denne kolleksjonen, vil vi at du skal legge merke til endringene, endringene og mulighetene som denne nye sesongen bringer, og forelske deg i hver av de nøye utformede og utformede stilene. Vi er glade for å dele kolleksjonen med deg og inviterer deg til å bli med oss ​​og se frem til de bevegelige endringene som skiftende sesonger bringer.”
Marie Vesterbæk - Designsjef hos Masai

Kommer snart

Connect to relate

Gå sommeren i møte med nyheter fra Masai. Utforsk en kolleksjon inspirert av den nordiske sensommeren, naturen, lyset og fargene.

Summer of possibilities

Gå inn i sommeren med Masai. Utforsk en vakker sommerkolleksjon, og finn inspirasjon til sommerstilen din. Perfekt for feriekofferten og sommergarderoben.