LAST CHANCE: Spar opptil 50% >> Shop nå
Velkommen til

MyBasics

En god basisgarderobe...

er grunnlaget for enhver kvinne med god stil. Med MyBasics finner du alt du trenger for å bygge en stilig og tidløs garderobe - fra jeans og leggings med perfekt passform til myke topper, tunikaer og strikkeplagg - essensielle stiler som aldri går av moten, som du enkelt kan style med sesongens trender og det du allerede har i garderoben.

Shop MyBasics

ENKLE, KLASSISKE OG ALLTID I DEN BESTE KVALITETEN

MyBasics kolleksjonen er mye mer enn bare en base. Kolleksjonen består av nøye utvalgte styles i tidløse og stilige silhuetter med kompromissløs komfort. Designet i gode materialer valgt med omhu og omtanke.

Topper

SE ALLE

Du finner et herlig utvalg av feminine og klassiske topper i smørmyke materialer – perfekt som det myke laget i en smart og stilfull lag-på-lag-look.

MYKE, BEHAGELIGE TOPPER DU ALDRI KAN FÅ NOK AV

Dette oversized strikkeplagget er nydelig i en lag-på-lag-look, hvor du enkelt kan skape en personlig og kreativ stil. Style toppen med en smal bukse eller et par leggings, og la den vakre oversize-effekten komme til sin rett.

Tunikaer

SE ALLE

Oppdater basisgarderoben din med en enkel og stilig tunika. MyBasics-kolleksjonen byr på enkle og stilfulle tunikaer i vårt eksklusive og smørmyke jerseymateriale - perfekt i kombinasjon med sesongens trender, samt en elegant underkjole som passer utmerket som et ekstra lag under sesongens vakre kjoler.

ET STILRENTERT LOOK TRENGER IKKE VÆRE VANSKELIG

Med sitt myke jerseymateriale er denne ensfarvede tunikaen en drøm å ha på. Bruk den med et par mønstrede leggings og favorittskjerfet ditt og fremhev din egen personlige stil.

Cardigans og Jakker

SE ALLE

Med en cardigan eller jakke kan du enkelt sette prikken over i-en på en smart lag-på-lag-look – uten å gå på kompromiss med komfort og stil.

VELG DINE KLASSIKERE MED OMHU

En jersey cardigan er ikke bare tidløs, den er også ekstremt komfortabel og et must-have i basisgarderoben din. Bruk den som et ekstra lag over dine mønstrede kjoler, tunikaer og skjorter.

Bukser og Leggings

SE ALLE

Kompletter basisgarderoben din med klassiske leggings og myke bukser i vår eksklusive jerseykvalitet, samt tidløse jeans med stretch som sitter som en drøm.

DESIGNET MED FOKUS PÅ PASSFORM, KOMFORT OG HOLDBARHET

Aldri har noe så mykt og behagelig vært så stilig. Buksen er enkel og tidløs i et løst, avslappet snitt som passer til det meste. Bruk den under en tunika, med en feminin topp eller skjorte til.

Unn deg myke, enkle og tidløse basisstiler som aldri går av moten, og som du enkelt kan matche med sesongens trender og alle favorittene du allerede har i garderoben.