Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Designet til deg

Loungewear

Nyt følelsen av kompromissløs komfort og avslappet eleganse i vår nye kolleksjon av mykt og eksklusivt loungewear.

Tid til selvpleie

I en travel og hektisk hverdag er det viktig å ta seg tid til egenpleie. Og hva er vel bedre enn å slappe av i et stilig og elegant kosesett med kompromissløs komfort?

SHOP LOUNGEWEAR-KOLLEKSJONEN

Føl deg velkledd og komfortabel

Loungewear

Nyt følelsen av kompromissløs komfort

Vi har alle våre måter å slappe av på: Det kan være en dag hjemme uten plikter og gjøremål, en helgetur med venninnene eller noe helt annet.

Med den nye loungewear-kolleksjonen fra Masai har det aldri vært enklere å skape en lekker og personlig stil med kompromissløs komfort. For en dag med avslapping og egenpleie trenger vel ikke å gå utover din personlige stil?

SHOP LOUNGEWEAR-KOLLEKSJONEN

Designet til deg

Loungewear

Avslappet eleganse

Kolleksjonen byr på eksklusive plagg i silkemyk jersey, sprø og myk bomull og lekker strikk, designet i vakre og dempede nyanser, slik at du kan nyte følelsen av kompromissløs komfort og avslappet eleganse.

SHOP LOUNGEWEAR-KOLLEKSJONEN

Tid til selvpleie

Loungewear

Loungewear

SHOP LOUNGEWEAR

Ta koseplaggene dine til et helt nytt nivå med loungewear fra Masai. Slapp av med stil i silkemyke jerseyplagg, sprø og myk bomull og lun strikk, og nyt følelsen av kompromissløs komfort. Akkurat nå skjemmer vi deg bort med en eksklusiv veske når du kjøper to loungewearplagg.