<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En ekte klassiker i myk og behagelig viskose. Denne ensfargede kjolen har et helt enkelt uttrykk med et feminint knytebånd i midjen. Den er lettere figursydd i snittet og hvis du ønsker å fremheve den feminine silhuetten ytterligere, kan du justere knytebåndet i midjen. Bruk den med en strømpebukse under for en stilren look eller skap mer personlighet med et par mønstrede leggings. Kjolen kan brukes til alt.

NONIE KJOLE

NONIE KJOLE

NOK 1099.00 På lager

Farge: Black

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En ekte klassiker i myk og behagelig viskose. Denne ensfargede kjolen har et helt enkelt uttrykk med et feminint knytebånd i midjen. Den er lettere figursydd i snittet og hvis du ønsker å fremheve den feminine silhuetten ytterligere, kan du justere knytebåndet i midjen. Bruk den med en strømpebukse under for en stilren look eller skap mer personlighet med et par mønstrede leggings. Kjolen kan brukes til alt.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: SHAPED  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 102 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001943

Amber Story

Gå sesongen i møte i varme farger, ikoniske trykk og lun strikk med fokus på snitt og detaljer. I Amber Story finner du kraftfulle grafiske uttrykk, feminine blomster og klassiske småmønstrede trykk i et enkelt fargespill mellom varm ravgul og sort.