<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Feminin og anvendelig er nøkkelordene for denne flotte kjolen med omslagseffekt og sprudlende blomstertrykk. Kjolen har et kroppsnært snitt som passer til kvinnekroppen og fremhever figuren din uten å stramme. De vide ermene skaper en lekker kimono-look. Bruk den over en langermet topp for en stilig lag-på-lag-look.

NIKAI KJOLE

NIKAI KJOLE

NOK 1399.00 På lager

Farge: Garden Green

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Feminin og anvendelig er nøkkelordene for denne flotte kjolen med omslagseffekt og sprudlende blomstertrykk. Kjolen har et kroppsnært snitt som passer til kvinnekroppen og fremhever figuren din uten å stramme. De vide ermene skaper en lekker kimono-look. Bruk den over en langermet topp for en stilig lag-på-lag-look.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: FITTED  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 110 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001704

Emerald Harvest

Føl deg velkledd og komfortabel i Emerald Harvests enkle og romslige snitt og et harmonisk fargespill mellom mørkegrønt og -blått med få varme kontraster. Her finner du de klassiske blomstertrykkene fra Masai og mer enkle trykk med striper og blomster.