<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Denne skjortekjolen med vakkert blomstertrykk får deg øyeblikkelig til å føle deg vel og se flott ut. Oversize-passformen gjør at kjolen faller løst og flott nedover figuren din og gir masser av bevegelsesfrihet – den er herlig å ha på seg! Den er designet med en elegant skjult knappelukning hele veien ned og stikklommer i sidene.

IOSETTA SKJORTEKJOLE

Få hele looken med
ELS TOPP - PALAS BUKSER REGULAR

Se modellens mål

IOSETTA SKJORTEKJOLE

NOK 1199.00 På lager

Farge: Garden Green

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Denne skjortekjolen med vakkert blomstertrykk får deg øyeblikkelig til å føle deg vel og se flott ut. Oversize-passformen gjør at kjolen faller løst og flott nedover figuren din og gir masser av bevegelsesfrihet – den er herlig å ha på seg! Den er designet med en elegant skjult knappelukning hele veien ned og stikklommer i sidene.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: OVERSIZE  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 95 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001691
Få hele looken med
ELS TOPP - PALAS BUKSER REGULAR

Se modellens mål

Emerald Harvest

Føl deg velkledd og komfortabel i Emerald Harvests enkle og romslige snitt og et harmonisk fargespill mellom mørkegrønt og -blått med få varme kontraster. Her finner du de klassiske blomstertrykkene fra Masai og mer enkle trykk med striper og blomster.