<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Understrek den personlige stilen din med denne fine mønstrete buksen som er både løs, luftig og feminin. Den lett krøllete viskosen er myk å ha på seg, og med den brede smocken bakpå midjen sitter den flott inntil ryggen uten å stramme, mens bærestykket ligger flatt over magen. De vide beina og fine stikklommene gir et avslappet uttrykk.

PAI BUKSER

PAI BUKSER

NOK 999.00 På lager

Farge: Tapenade

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Understrek den personlige stilen din med denne fine mønstrete buksen som er både løs, luftig og feminin. Den lett krøllete viskosen er myk å ha på seg, og med den brede smocken bakpå midjen sitter den flott inntil ryggen uten å stramme, mens bærestykket ligger flatt over magen. De vide beina og fine stikklommene gir et avslappet uttrykk.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Utvendig benlengde for str. M = 102 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001816

Amber Story

Gå sesongen i møte i varme farger, ikoniske trykk og lun strikk med fokus på snitt og detaljer. I Amber Story finner du kraftfulle grafiske uttrykk, feminine blomster og klassiske småmønstrede trykk i et enkelt fargespill mellom varm ravgul og sort.