<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En mønstrete bukse er uunnværlig i garderoben, og disse rutete, luftige og feminine buksene blir raskt din nye favoritt. Den glatte viskosen er myk å ha på seg og med en bred smock i midjen bak, sitter buksen pent inntil ryggen – uten å stramme. De brede, løstsittende beina og fine stikklommene gir et avslappet uttrykk.

PAI BUKSER

PAI BUKSER

NOK 1099.00 På lager

Farge: Lizard

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En mønstrete bukse er uunnværlig i garderoben, og disse rutete, luftige og feminine buksene blir raskt din nye favoritt. Den glatte viskosen er myk å ha på seg og med en bred smock i midjen bak, sitter buksen pent inntil ryggen – uten å stramme. De brede, løstsittende beina og fine stikklommene gir et avslappet uttrykk.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Utvendig benlengde for str. M = 102 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001768

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint motspill i Olives & Moss, der blomster og pasteller møter klassisk denim og ruter. Mosgrønn, oliven og lime skaper en harmonisk fargepalett i både trykk og ensfargede modeller som du enkelt kan sette sammen.