Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager

Winter warmth

Utforsk en vinterkolleksjon designet for å varme hjertet ditt og fremheve din personlige stil. Unn deg selv varme oransje nyanser eller et snev av gyllen glamour og gi looken din en herlig energiboost på de mørke dagene. Ikke gå glipp av de enkle, men stilige settene og de myke rosa tonene som lyser opp selv de kaldeste dagene.

Kjoler til hverdags og fest

Kolleksjonen byr på et hav av vakre kjoler: Fra de velkjente tulipankjolene til de elegante, enkle og iøynefallende kjoler. Felles for dem er deres elegante uttrykk, kompromissløse komfort og uendelige stylingmuligheter. Et perfekt valg til både hverdags og fest.

SHOP KJOLER

TULIPANKJOLEN - EN MASAI-KLASSIKKER

Er du klar for å bli forelsket i en klassiker på nytt? Kolleksjonen byr på en ny, festlig versjon av vår velkjente Tulipankjole. Kjolen er designet i et ekstravagant jerseymateriale med glitter, en vakker drapering foran og smale, elegante ermer. Perfekt for å løfte ethvert humør og antrekk.

Orange crush

Unn deg selv topper og kjoler i varme oransje nyanser: Fra håndmalte mønstre til glamorøs velur. Perfekt i et feminint og elegant uttrykk fylt med varme, energi og optimisme.

SHOP KOLLEKSJONEN

Avslappet eleganse

Det er hovedingrediensen i alle våre kolleksjoner, slik at du enkelt og uanstrengt kan skape et elegant og personlig utseende med mye komfort – både til hverdags og til fest.

ET MUST TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Ukomplisert, feminint og dempet. Dette er den eneste dressen du trenger. Gjør som oss og bruk den hver dag med et par stilige sneakers eller med et par høye hæler for en kveld ute på byen.

Winter rose

Den myke rosafargen er perfekt for å gi varme til huden din og for å skape en myk og feminin følelse, selv når det blåser hardt.

SHOP KOLLEKSJONEN

Grå er ikke (alltid) en farge

… men det er alltid et mykt valg, perfekt for å bryte kontrasten mellom svart og hvitt og ramme inn ansiktet ditt.

LETT OG SOFISTIKERT

Noen dager skal det bare være enkelt. Og her er denne kjolen din snarvei til et uanstrengt utseende, slik at du kan erobre dagen – og kvelden, med stil, eleganse og kompromissløs komfort.

Et snev av glamour

Tross vintermørket med et snev av glamour i vakker jaquard, elegant strikk, silkemyke bukser og gyllent fyrverkeri.

Tips til deg

Gjør som oss og skap en elegant og avslappet hverdagslook med kolleksjonens silkemyke sølvbukser, en varm strikkegenser og et par stilige sneakers. Til fest kan du bruke buksen med den matchende tunikaen eller en kul skjorte og et par pumps.

SHOP KOLLEKSJONEN