Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager

Winter Glamour

Gjør deg klar for vinterens fester og gjester med en vakker kolleksjon inspirert av den lidenskapelige spanske flamencodansen. Her finner du et hav av vakre styles som alle utstråler frigjort femininitet, varme og et lite preg av drama.

LA CAPITANA

Kolleksjonen er inspirert av den kjente spanske flamencodanseren, Carmen Amaya, også kjent som La Capitana. Hun ble kalt tidenes største flamencodanser, og var den første kvinnen som mestret trinnene som opprinnelig var forbeholdt mannlige dansere. Hun brøt barrierer og forestillinger om fart, styrke og femininitet.

Vakker rød og feminin rosa

De røde og rosa tonene binder kolleksjonen sammen. Fra de ensfargede og populære Masai-favorittene til unike og dekorative mønstre med blomster og fyrverkeri - alt designet i våre velkjente, eksklusive materialer med kompromissløs komfort.

SHOP KOLLEKSJONEN

DIN NYE MUST-HAVE

Hvis du bare trenger å oppdatere klesskapet med én ting, la det være denne vakre røde cardiganen med omslagseffekt, designet i vår populære og smørmyke viskosestrikk. Style den med skjørtet i samme myke strikkemateriale for en gjennomført komfortabel og elegant look.

Perfekt til både hverdags og fest

Easy glamour

Elegante detaljer, eksklusive materialer og vakre teksturer. Kolleksjonen har alt. Finn favorittene dine og nyt det faktum at du enkelt kan kle dem opp og ned etter behov.

Sprudlende, feminine prikker

Vi elsker prikker! Vi elsker dem for deres enkle, gledesfremkallende letthet, og det er derfor du kan være sikker på å finne finurlige, feminine prikker på tvers av kolleksjonene våre, sesong etter sesong.

Denne vinterkolleksjonen er intet unntak. Her finner du både sprudlende, prikkete mønster samt transparent tyll dekorert med delikate velurprikker.

SHOP KOLLEKSJONEN

GLITTER ER ALLTID EN GOD IDÉ

Alle burde ha litt glitter i garderoben. Paljetter er genialt for de dagene du trenger å løfte humøret. Gå all-in med matchende paljetter fra topp til tå, eller bruk buksen med en tykk strikkegenser eller skjorte.

Easy Elegance

Dykk ned i et utsøkt utvalg av delikate blonder, feminine perler og ekstravagant glitter. Miks og match på kryss og tvers for en uanstrengt glamorøs og festlig look. Perfekt til både hverdags og fest.