<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Gi looken din et friskt fargepiff med denne vakre tunikaen med blomstertrykk. Den lett krøllete viskosen føles myk og deilig å ha på seg. Tunikaen er holdt i et enkelt snitt der stoffet er skåret på skrått slik at det føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Bruk den sammen med en smal bukse og kort jakke for en enkel og stilig look.

VIBE TUNIKA

Få hele looken med
JULITTA JAKKE - PADME BUKSER

Se modellens mål

VIBE TUNIKA

NOK 849.00 Ikke på lager

Farge: Lentil Sprout

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Gi looken din et friskt fargepiff med denne vakre tunikaen med blomstertrykk. Den lett krøllete viskosen føles myk og deilig å ha på seg. Tunikaen er holdt i et enkelt snitt der stoffet er skåret på skrått slik at det føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Bruk den sammen med en smal bukse og kort jakke for en enkel og stilig look.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 86 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001773
Få hele looken med
JULITTA JAKKE - PADME BUKSER

Se modellens mål

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint motspill i Olives & Moss, der blomster og pasteller møter klassisk denim og ruter. Mosgrønn, oliven og lime skaper en harmonisk fargepalett i både trykk og ensfargede modeller som du enkelt kan sette sammen.