<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En flott mønstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrått slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Bruk den som et lite fargepiff under en cardigan eller strikk.

KANI TOPP

Få hele looken med
RYENIE BELTE - PETRUSKA BUKSER

Se modellens mål

KANI TOPP

NOK 849.00 På lager

Farge: Elm

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En flott mønstrete topp lyser opp i garderoben. Denne toppen er designet i en myk viskosekvalitet som gjør den herlig å ha på seg. Stoffet er skåret på skrått slik at toppen føyer seg pent inntil kroppen og fremhever figuren din – uten å stramme noen steder. Bruk den som et lite fargepiff under en cardigan eller strikk.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001662
Få hele looken med
RYENIE BELTE - PETRUSKA BUKSER

Se modellens mål

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint motspill i Olives & Moss, der blomster og pasteller møter klassisk denim og ruter. Mosgrønn, oliven og lime skaper en harmonisk fargepalett i både trykk og ensfargede modeller som du enkelt kan sette sammen.