Dette strikkeplagget er kjærlighet ved første blikk. Kombinasjonen av tykke strikkeplagg og muntre lyseblå striper gjør den perfekt for et avslappet overgangs-antrekk. Toppen har et klassisk snitt for god komfort og er designet med rund hals, tre dekorative knapper på den ene skulderen og lange ermer med ekstra vidde. Style den med et par jeans og et mønstret skjerf for et maritimt inspirert utseende.

Fryderyka Strikkegenser

Fryderyka Strikkegenser

5715165525385
NOK 1349.00 Ikke på lager
NOK 1.349,00
Better Cotton

Farge: Mblue/Whc

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
Dette strikkeplagget er kjÊrlighet ved fÞrste blikk. Kombinasjonen av tykke strikkeplagg og muntre lyseblÄ striper gjÞr den perfekt for et avslappet overgangs-antrekk. Toppen har et klassisk snitt for god komfort og er designet med rund hals, tre dekorative knapper pÄ den ene skulderen og lange ermer med ekstra vidde. Style den med et par jeans og et mÞnstret skjerf for et maritimt inspirert utseende.
  • Passform: Straight
  • Materiale: 53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008625
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse