<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/on/demandware.store/Sites-masai-Site/nb_NO/Page-Show?cid=bci">Les mer</a>.</br> </br> Vakre striper og herlige materialer. Denne toppen har alt. Den myke blandingen av viskose, bomull og lin gjør toppen florlett og lekker å ha på seg i varmen. I tillegg til sine vakre striper, byr den på feminine detaljer, som den lille elastikkanten i halsen som skaper en fin puffeffekt på skuldrene. Med sine rette linjer faller den flott nedover kroppen og gir stor bevegelsesfrihet. Bruk toppen til en hvit bukse eller skjørt, eller gå all in på stripene med den matchende buksen vår.

EDERNO TOPP

Ederno Topp

5714531786627
NOK 749.00 Ikke på lager
NOK 749,00
5 vurderinger

Farge: Chai Tea

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Vakre striper og herlige materialer. Denne toppen har alt. Den myke blandingen av viskose, bomull og lin gjør toppen florlett og lekker å ha på seg i varmen. I tillegg til sine vakre striper, byr den på feminine detaljer, som den lille elastikkanten i halsen som skaper en fin puffeffekt på skuldrene. Med sine rette linjer faller den flott nedover kroppen og gir stor bevegelsesfrihet. Bruk toppen til en hvit bukse eller skjørt, eller gå all in på stripene med den matchende buksen vår.
  • Passform: Straight
  • Mål: Lengde for str. M = 66 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 50% viskose, 36% bomull, 16% lin
  • Vask: Skånevask
  • Typ nr.: 1003800
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
vurderinger
4.80
Basert på 5 vurderinger
Passet supert til tidligere kjøp
Passet supert til tidligere kjøp
Sissel K.
Skriv en anmeldelse