<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/bci.html">Les mer</a>.</br> </br> Vakre striper og herlige materialer. Denne toppen har alt. Den myke blandingen av viskose, bomull og lin gjør toppen florlett og lekker å ha på seg i varmen. I tillegg til sine vakre striper, byr den på feminine detaljer, som den lille elastikkanten i halsen som skaper en fin puffeffekt på skuldrene. Med sine rette linjer faller den flott nedover kroppen og gir stor bevegelsesfrihet. Bruk toppen til en hvit bukse eller skjørt, eller gå all in på stripene med den matchende buksen vår.

EDERNO TOPP

Få hele looken med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Se modellens mål

EDERNO TOPP

5714531786627
NOK 524.30 På lager

Farge: Chai Tea

Husk å velge størrelse

ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Vakre striper og herlige materialer. Denne toppen har alt. Den myke blandingen av viskose, bomull og lin gjør toppen florlett og lekker å ha på seg i varmen. I tillegg til sine vakre striper, byr den på feminine detaljer, som den lille elastikkanten i halsen som skaper en fin puffeffekt på skuldrene. Med sine rette linjer faller den flott nedover kroppen og gir stor bevegelsesfrihet. Bruk toppen til en hvit bukse eller skjørt, eller gå all in på stripene med den matchende buksen vår.

  • Passform: STRAIGHT  
  • 50% viskose, 36% bomull, 16% lin
  • Lengde for str. M = 66 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1003800
Få hele looken med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Se modellens mål

Golden Sand

Golden Sand er til deg som vil ha en tidløs, solkysset look. Her finner du en klassisk miks av blomstertrykk og grafiske linjer i monokrome farger, tilsatt varme, nøytrale nyanser og en ny vri på sommerens gulfarge. Enkle plagg som kan mikses og matches, også på tvers av sesongene.