Striper er alltid en god idé, og på denne toppen skaper de et stilig uttrykk Toppen er laget av myk bomull med et snev av stretch som gir god bevegelsesfrihet. Den har også flere feminine detaljer, som den fine splitten i halsen, den avrundede kanten og de stoffkledde knappene bak. Bruk den til et par jeans eller feminine chinos - og du er klar for hva dagen måtte bringe.

Dervla Topp

Dervla Topp

5715165536756
NOK 1199.00 På lager
NOK 1.199,00
Better Cotton

Farge: Black

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
Striper er alltid en god idé, og pÄ denne toppen skaper de et stilig uttrykk Toppen er laget av myk bomull med et snev av stretch som gir god bevegelsesfrihet. Den har ogsÄ flere feminine detaljer, som den fine splitten i halsen, den avrundede kanten og de stoffkledde knappene bak. Bruk den til et par jeans eller feminine chinos - og du er klar for hva dagen mÄtte bringe.
  • Passform: Straight
  • Model informasjon: Modellen er 177 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 97% bomull, 3% elastan
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008675
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse