<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/on/demandware.store/Sites-masai-Site/nb_NO/Page-Show?cid=bci">Les mer</a>.</br> </br> Striper er alltid en god idé, og på denne skjorten har designeren vår gitt dem fritt spillerom. Den knitrende myke bomullen er skåret i et løst, avslappet snitt som gjør skjorten herlig å ha på seg. Den er designet med rund hals, bærestykke med seks knapper og hvite mansjetter på de lange ermene. Bruk den til en løs, hvit bukse eller et skjørt for en avslappet og feminin bohemlook.

DELICIA TOPP

Delicia Topp

5714531772743
NOK 1099.00 Ikke på lager
NOK 1.099,00
6 vurderinger

Farge: Marlin

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Striper er alltid en god idé, og på denne skjorten har designeren vår gitt dem fritt spillerom. Den knitrende myke bomullen er skåret i et løst, avslappet snitt som gjør skjorten herlig å ha på seg. Den er designet med rund hals, bærestykke med seks knapper og hvite mansjetter på de lange ermene. Bruk den til en løs, hvit bukse eller et skjørt for en avslappet og feminin bohemlook.
  • Passform: Oversize
  • Mål: Lengde for str. M = 73 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: Skånevask
  • Typ nr.: 1003641
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
vurderinger
4.33
Basert på 6 vurderinger
kjøp av skjorte og topp
kjøpet fylte forventningene om rask eksedering, god tilbakemelding underveis og god passform og kvalitet
Karin E.
Skriv en anmeldelse