<p>Noen ganger det n&oslash;dvendig med kontraster for &aring; se sammenhengen. Denne toppen skaper et vakkert fargespill og tilbyr uanstrengt eleganse. Med sitt l&oslash;se, avslappede snitt faller den l&oslash;st og flott og byr p&aring; flere fine detaljer: Knappelukking i nakken, korte splitter i sidene og en flott, rund hals. Bruk toppen til sort bukse eller skj&oslash;rt, eller skap et uttrykksfullt sett med v&aring;rt matchende skj&oslash;rt og skjerf.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette plagget er h&aring;ndlaget med dip-dye. Hver del er laget separat, og fargen vil variere fra del til del. Plagget kan ha overfl&oslash;dig fargestoff, s&aring; vi anbefaler at det vaskes separat. Det beste resultatet oppn&aring;s med rens, evt. kort h&aring;ndvask med flytende vaskemiddel. Unng&aring; bl&oslash;tlegging.</p>

DEGANA BLUSE

Degana Bluse

5715165103675
NOK 999.00 På lager
NOK 999,00
7 vurderinger
FSC® CERTIFIED

Farge: Bronze Brown

DETALJER

Noen ganger det nødvendig med kontraster for å se sammenhengen. Denne toppen skaper et vakkert fargespill og tilbyr uanstrengt eleganse. Med sitt løse, avslappede snitt faller den løst og flott og byr på flere fine detaljer: Knappelukking i nakken, korte splitter i sidene og en flott, rund hals. Bruk toppen til sort bukse eller skjørt, eller skap et uttrykksfullt sett med vårt matchende skjørt og skjerf.

 

Dette plagget er håndlaget med dip-dye. Hver del er laget separat, og fargen vil variere fra del til del. Plagget kan ha overflødig fargestoff, så vi anbefaler at det vaskes separat. Det beste resultatet oppnås med rens, evt. kort håndvask med flytende vaskemiddel. Unngå bløtlegging.

  • Passform: Oversize
  • Mål: Lengde ved str. M = 66 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: Skånevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1005570
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Dette produkt er FSC®-sertifisert

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer