<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Et vakkert mønster kan piffe opp ethvert antrekk – og denne blomstrede toppen er intet unntak. Den er skåret i en kreppet viskosekvalitet som er myk og deilig å ha på seg, samtidig som den gir det løse snittet masser av bevegelsesfrihet. Toppen er designet med flere feminine detaljer som posete ermer og peplumskjørt bak. Bruk den til ensfargede bukser eller jeans, eller skap et stilig sett med det matchende skjørtet.

BEATRIX TOPP

BEATRIX TOPP

NOK 1199.00 På lager

Farge: Garden Green

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Et vakkert mønster kan piffe opp ethvert antrekk – og denne blomstrede toppen er intet unntak. Den er skåret i en kreppet viskosekvalitet som er myk og deilig å ha på seg, samtidig som den gir det løse snittet masser av bevegelsesfrihet. Toppen er designet med flere feminine detaljer som posete ermer og peplumskjørt bak. Bruk den til ensfargede bukser eller jeans, eller skap et stilig sett med det matchende skjørtet.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: OVERSIZE  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 68 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001695

Emerald Harvest

Føl deg velkledd og komfortabel i Emerald Harvests enkle og romslige snitt og et harmonisk fargespill mellom mørkegrønt og -blått med få varme kontraster. Her finner du de klassiske blomstertrykkene fra Masai og mer enkle trykk med striper og blomster.