<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Avslutt looken med det vakre blomstertrykket. Den glatte viskosen er behagelig å ha på seg, og det figursydde snittet gir en feminin fasong – uten å stramme. I tillegge er toppen designet med mansjetter og fine knapper på ermene som understreker det feminine uttrykket.

BAINI TOPP

BAINI TOPP

NOK 999.00 På lager

Farge: Purple Sage

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Avslutt looken med det vakre blomstertrykket. Den glatte viskosen er behagelig å ha på seg, og det figursydde snittet gir en feminin fasong – uten å stramme. I tillegge er toppen designet med mansjetter og fine knapper på ermene som understreker det feminine uttrykket.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: SHAPED  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001795

Dusty Lavender

Føl deg feminin og stilfull i Dusty Lavender som er båret av elegante trykk i støvet lavendel og monokrome farger. Den nedtonede, klassiske looken får motspill av både grafiske og etniske mønstre.