Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Modige trykk, klare farger og duften av vår

The Alchemist

Velkommen til enda en vårkolleksjon som byr på nye modeller i vår populære linkvalitet, elegante kjoler, vakre farger og modige trykk. Plagg du kan bruke både nå og i sommer. Herlig, ikke sant?

Lin: unikt og naturlig

Vårkolleksjonen byr på klare farger og flatterende silhuetter designet i herlig og naturlig lin – et materiale vi elsker på grunn av den naturlige skjønnheten, de temperaturregulerende egenskapene og den fantastiske holdbarheten.

SHOP KOLLEKSJON

Les mer om materialene våre her

Vakkert og naturlig

Se og shop dine favoritter fra den vakre vårkolleksjonen.

Det er ingen hemmelighet at vi elsker farger og trykk. Med trykk og farger kan du nemlig enkelt skape et unikt og personlig uttrykk som fremhever personligheten og stilen din.

I denne vårkolleksjonen finner du et vell av kunstneriske, håndtegnede trykk i klare, flotte farger og flatterende silhuetter – perfekte nå og senere i sesongen.

SHOP KOLLEKSJON

MOTE MØTER KUNST

For oss er et trykk ikke bare et trykk. Det er et kunstverk du kan ikle deg. Legg merke til fargene, linjene og måten bevegelse gir dette trykket liv.

Modige trykk og klare farger

Møt våren med stil i kunstneriske trykk og vakre farger.

FLOTT OG LEVENDE

Bruk kolleksjonens klare blå farge til å skape et flott og levende uttrykk med mye særpreg og personlighet.

Rolige linjer og dempede farger

Kolleksjonen har noe for enhver smak og stil. Så hvis du foretrekker duse fargekombinasjoner og rolige trykk, vil du elske kolleksjonens vakre og elegante plagg, designet i myke og dempede farger som vakkert matcher din hudteint.

SHOP KOLLEKSJON

Mykt og dempet

Utforsk den nye kolleksjonen og finn favorittene som matcher deg og din personlige stil.