Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Sommer og solnedganger

Southern skies

La fargene fra varme sommerdager og vakre solnedganger fylle garderoben din med elegante og tidløse modeller i varme farger og florlette kvaliteter – perfekt til både hverdag, ferie og fest. 

Southern skies

Sommer i Masai

Vakkert og naturlig lin i dempede nyanser skaper et dramatisk og eksotisk uttrykk. Perfekt til varme dager og varme sommernetter.

TIDLØS OG STILFULL

Skap en enkel og tidløs sommerstil med modeller i herlig lin, og nyt at de bare blir mykere og vakrere for hver gang du bruker dem.

Linen for life

Kolleksjonen byr på et vell av enkle og tidløse modeller i lin, designet i flatterende silhuetter og dempede trykk og farger.

CHASING SUNSETS

Skap en personlig og feminin sommerlook med kolleksjonens vakre trykk inspirert av blomstrende sommerblomster og vakre solnedganger.

En verden av kjoler

En vakker og elegant kjole er uunnværlig i enhver stilfull og allsidig sommergarderobe. Den rette kjolen kan løfte humøret ditt, få deg til å føle deg velkledd og vel, la deg nyte og fremheve din femininitet og skape en følelse av at sommeren vil vare evig.

Kolleksjonen byr på et vell av vakre, elegante og florlette sommerkjoler – perfekte til hverdag, ferie og fester.

SHOP KOLLEKSJON

Colour of kindness

Rosa blir vanskelig å unngå denne sommeren. Fargen symboliserer vennlighet, ro og femininitet. Og for oss er det også fargen på en perfekt sommerkveld.

Kontrastfylt enkelthet

Svart fremhever hvitt, og hvitt skaper en myk og rolig kontrast til hardheten i svart. I denne kolleksjonen finner du både de klassiske sorte-hvite stripene og dekorative sort-hvite trykkene med en vri av rosa.

SHOP KOLLEKSJON

Summer simplicity

Det har aldri vært enklere å skape et stilig, sommerlig og personlig uttrykk: Bare ta en enkel og tidløs skjorte og style den med et par myke og avslappede bukser.

Kolleksjonen byr på velkjente Masai-favoritter i nye farger og vakre og dekorative trykk.

Orange is the new black

Fremhev sommergløden med styles i varm og vakker oransje. Du finner både dekorative, håndtegnede trykk og enkle, ensfargede modeller som du kan mikse og matche på kryss og tvers.

SHOP KOLLEKSJON

SUMMER TRENDING

Reis rett tilbake til 70-tallet med kolleksjonens oransje plagg i seersucker-kvalitet

Dansk design med omtanke

Vi har forpliktet oss til å designe klær med omtanke. Nærvær, orden og innsats er avgjørende for oss. Vi tar vårt ansvar overfor klimaet og menneskene vi arbeider med på alvor. Vi kan ikke love å være 100% bærekraftige, men vi kan love å være ansvarlige i alle beslutninger og prosesser i forbindelse med produksjonen av kolleksjonene våre. For det mener vi er essensen av å ha god stil.

LES MER HER

65%

Vi har kommet langt når det gjelder å oppnå sertifiseringer og optimere måten vi kjøper inn og produserer kolleksjonene våre på. 65 % av vår nåværende kolleksjon er sertifisert eller produsert i mer ansvarlige materialer som er nøye utvalgt og som tar større hensyn til den verden vi lever i.

LES MER OM MATERIALENE VÅRE HER

Vakker og naturlig lin

Lin er et av de eldste tekstilene i verden og har blitt brukt og elsket i flere tiår. Materialet er laget av linplanten, en plante som krever mindre vann enn bomull og kan dyrkes uten bruk av plantevernmidler.

Lin er også et svært slitesterkt materiale som holder i mange, mange år og som bare blir vakrere jo mer det brukes. Det er en av naturens små mirakler og et materiale vi elsker for dets naturlige skjønnhet og tempererende egenskaper – og nettopp derfor er det også en absolutt musthave i sommergarderoben din.

SHOP LIN