<p>Det batikkinspirerte m&oslash;nsteret p&aring; dette skj&oslash;rtet er en av v&aring;re sjefdesigners egne favoritter denne sesongen, og kontrastene er ogs&aring; med p&aring; &aring; gj&oslash;re uttrykket ekstra interessant. De tre blokkfargene gir det et fint fargespill og byr p&aring; uanstrengt eleganse. Den myke viskosen har en vakker, rillet effekt, og skj&oslash;rtet er designet med elastikk i midjen, stikklommer og et ledig og mykt fall. Bruk det alene eller sammen med v&aring;rt skjerf og topp i samme m&oslash;nster.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette plagget er h&aring;ndlaget med dip-dye. Hver del er laget separat, og fargen vil variere fra del til del. Plagget kan ha overfl&oslash;dig fargestoff, s&aring; vi anbefaler at det vaskes separat. Det beste resultatet oppn&aring;s med rens, evt. kort h&aring;ndvask med flytende vaskemiddel. Unng&aring; bl&oslash;tlegging.</p>

SONYA SKJØRT

Sonya Skjørt

5715165103828
NOK 1099.00 På lager
NOK 1.099,00
2 vurderinger
FSC® CERTIFIED

Farge: Bronze Brown

DETALJER

Det batikkinspirerte mønsteret på dette skjørtet er en av våre sjefdesigners egne favoritter denne sesongen, og kontrastene er også med på å gjøre uttrykket ekstra interessant. De tre blokkfargene gir det et fint fargespill og byr på uanstrengt eleganse. Den myke viskosen har en vakker, rillet effekt, og skjørtet er designet med elastikk i midjen, stikklommer og et ledig og mykt fall. Bruk det alene eller sammen med vårt skjerf og topp i samme mønster.

 

Dette plagget er håndlaget med dip-dye. Hver del er laget separat, og fargen vil variere fra del til del. Plagget kan ha overflødig fargestoff, så vi anbefaler at det vaskes separat. Det beste resultatet oppnås med rens, evt. kort håndvask med flytende vaskemiddel. Unngå bløtlegging.

  • Passform: Casual Skirt
  • Mål: Lengde ved str. M = 75 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: Skånevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1005572
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Dette produkt er FSC®-sertifisert

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer