<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> En stilig look trenger ikke å være avansert. Hopp i dette herlige skjørtet med blomstertrykk og ha en tykk strikk over, så føler du deg bra på et blunk. Du kan også skape et stilig sett med den matchende toppen. Skjørtet er designet med smock-elastikk i midjen, noe som gjør den utrolig behagelig å ha på seg.

SONDRA SKJØRT

SONDRA SKJØRT

NOK 999.00 På lager

Farge: Garden Green

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

En stilig look trenger ikke å være avansert. Hopp i dette herlige skjørtet med blomstertrykk og ha en tykk strikk over, så føler du deg bra på et blunk. Du kan også skape et stilig sett med den matchende toppen. Skjørtet er designet med smock-elastikk i midjen, noe som gjør den utrolig behagelig å ha på seg.

  • Bærekraft: FSC100%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 75 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001692

Emerald Harvest

Føl deg velkledd og komfortabel i Emerald Harvests enkle og romslige snitt og et harmonisk fargespill mellom mørkegrønt og -blått med få varme kontraster. Her finner du de klassiske blomstertrykkene fra Masai og mer enkle trykk med striper og blomster.