Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Masai vinterkolleksjon

Ray of light

Når de kalde og mørke vintermånedene er over oss, blir det viktig å finne måter å slippe inn lyset på. Enten det er gjennom vinduene eller penselstrøkene i et vakkert, håndtegnet trykk, vil lyset alltid ha vår oppmerksomhet. Og det er nettopp lyset som er inspirasjonen bak vår nye vinterkolleksjon, Ray of light. Kolleksjonen byr på feminine design, herlig Ponte di Roma, kunstneriske trykk og vakre farger som gjør det enkelt for deg å møte vinteren med stil.

Easy elegance

Ponte di Roma har gått hen og blitt en Masai-favoritt. Den tettstrikkede, formfaste kvaliteten tilfører en myk struktur til en feminin design, slik at du enkelt kan skape en personlig og elegant look med kompromissløs komfort. 

Ray of light

Laid back

Hvem visste vel at følelsen av total avslappethet kan se så bra ut? Velg plagg i Ponte di Roma for uanstrengt eleganse.

True blue

Ingen farge har samme beroligende effekt som blåfargen. Ingen farge inviterer oss til å se ut og opp slik blåfargen gjør, og ingen farge omfavner og flatterer kvinner så godt som blåfargen.

 

I den nye kolleksjonen finner du disse blå, tidløse, jacquardvevde plaggene som gjør det enkelt for deg å skape en elegant og personlig look.

Layering luxe

Daytime dressing or evening elegance?

Dette enkle, kunstneriske trykket gjør det enkelt å gå fra hverdag til fest.

I den nye kolleksjonen finner du styles i en vakker brent og livfull nyanse av oransje. En helt spesiell farge som gir hudtonen din en varm glød og stilen din liv. 

Dressing up

… or dressing down.

Med den nye kolleksjonen ønsker vi å gjøre hver dag til en fest, slik at du bare trenger å legge til litt rød leppestift. 

Easy elegance

Shop collection

View all