Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Kunstneriske trykk og delikate farger til lyse sommerdager

Nordic serenity

Inviter sommeren inn i garderoben med en kolleksjon inspirert av varme solskinnsdager og lange, lyse sommernetter. Kolleksjonen byr på kunstneriske, håndtegnede trykk, lette og luftige kjoler, stilige shorts og bukser, vakker lin og lett strikk – alt du trenger i sommergarderoben din.

Masai sommerkolleksjon

Nordic serenity

Kolleksjonen byr på et vell av herlige, sommerlige styles i delikate farger og florlette kvaliteter.

KUNSTNERISK, HÅNDTEGNET TRYKK

Sommerens nye, flotte sommertrykk er et håndtegnet kunstverk – perfekt i et stilig sett med matchende trykk fra topp til tå.

The Little Black Dress

Her er vårt forslag til «Den lille sorte». En stilig og anvendelig sort kjole som du kan bruke til enhver anledning – både hverdag og fest. Kjolen er designet i sart og myk bomull med diskré lommer i siden og elastikk nederst, slik at du kan skape en flatterende ballongeffekt.

SHOP KOLLEKSJON

HVIS LYSE SOMMERDAGER VAR EN KJOLE

Hvis du bare skal ha én kjole denne sesongen, så la det bli denne. Den er designet i myk og lett viskose med glitrende sølvprikker i et klassisk, rett snitt og er perfekt til varme sommerdager og lange, lyse sommernetter.

Sesongens fester

Kolleksjonen byr på et vell av elegante og feminine kjoler med herlig komfort – perfekte til sesongens mange fester.

Duften av sommer

Kolleksjonen byr på herlige sommerstyles i silkemyk jersey, sart bomull, naturlig lin og florlett viskose i delikate og feminine fargerkombinasjoner. Nyt at du kan mikse og matche dem på kryss og tvers for et stilig, personlig og sommerlig uttrykk.

SHOP KOLLEKSJON

Delikate farger

Sart lavendel, noter av grønn og krem ... kolleksjonen er en buffet av delikate, feminine og dempede fargekombinasjoner.

Easy summer dressing

Vakker og naturlig lin

Det er ingen hemmelighet at vi elsker lin, og denne sesongen finner du et vell av herlige nye linplagg i delikate, feminine farger og flatterende silhuetter.

Fint og feminint

Flatterende silhuetter, vakre farger og elegante detaljer. Denne kolleksjonen har alt. Bare se på dette fine, feminine broderte blomstertrykket. Perfekt til enhver anledning – både storslåtte fester og mer intime begivenheter.

SHOP KOLLEKSJON