Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Masai Pre-Spring collection

Navigator

Med den nye Pre-Spring-kolleksjonen tyvstarter vi våren, som er like rundt hjørnet.

Til din ønskeliste

Den nye kolleksjonen byr på maritime strikkeplagg, et hint av gult og vakre håndtegnede trykk – det eneste du trenger denne våren. 

Se og shop den nye kolleksjonen.

Laid back

Hvem visste vel at følelsen av total avslappethet kan se så bra ut? Velg plagg i Ponte di Roma for uanstrengt eleganse.

PRIKKER, STRIPER, GJENTA

Tillat deg å slappe av

Den nye kolleksjonen byr på myke og behagelige styles, slik at du kan nyte å være den beste versjonen av deg selv i en ellers hektisk hverdag.

En klassisk utfordring

Nyt kombinasjonen av den velstrukturerte lettheten som vi kjenner fra herreklær, og et elegant og feminint uttrykk. Style kolleksjonens workwear-inspirerte bukser med et grovstrikket plagg og en feminin topp, og sett prikken over i-en med en los-inspirert jakke. 

I full blomst

Vakre fargekombinasjoner som løfter hverandre i nye, håndtegnede trykk, og feminine silhuetter som oser av vår. Den nye kolleksjonen oser av vårens livlige sjarm.

Stay gentle

Myke linjer, rolige trykk og duse farger

Alltid på farten

I den nye kolleksjonen finner du også et utvalg av elegante og funksjonelle vesker – perfekt til deg som alltid er på farten.

Livlige linjer

Med en feminin og flatterende silhuett, en flott og enkel halslinning og lange, smale ermer i vår eksklusive Ponte di Roma-kvalitet, er dette en av kolleksjonens absolutte must-haves.

The no-suit suit

Et stilig sett er enda et must – uansett sesong og årstid. Det elegante uttrykket og den silkemyke kvaliteten lar deg enkelt møte verden med stil.  

Effortless elegance

Opplev våren i København

En lett kaldgufs i luften, en sterk, lav sol og mennesker som yrer rundt og er kledd for å nyte det. Våren i København er helt spesiell.

Møt kulden med stil

Selv den mildeste våren byr på kaldgufs. Hold varmen med stil når du går ut for å nyte vårens første, spede solstråler.