Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Masai Pre-Spring kolleksjon

Navigator

Unn deg selv elegante design, flatterende silhuetter, prikker, striper, myke linjer og håndtegnede trykk i dempede og rolige farger, og tyvstart våren, som er like rundt hjørnet.

Til din ønskeliste

Den nye kolleksjonen byr på maritime strikkeplagg, et hint av gult og vakre håndtegnede trykk – det eneste du trenger denne våren. 

Se og shop den nye kolleksjonen.

PRIKKER, STRIPER, GJENTA

For oss er striper og prikker poetisk skjønnhet. De er alltid klassiske og tiltalende, og vi får aldri nok av dem. Gjør du?

PRIKKER, STRIPER, GJENTA

Tillat deg å slappe av

Den nye kolleksjonen byr på myke og behagelige styles, slik at du kan nyte å være den beste versjonen av deg selv i en ellers hektisk hverdag.

En klassisk utfordring

Nyt kombinasjonen av den velstrukturerte lettheten som vi kjenner fra herreklær, og et elegant og feminint uttrykk. Style kolleksjonens workwear-inspirerte bukser med et grovstrikket plagg og en feminin topp, og sett prikken over i-en med en los-inspirert jakke. 

I full blomst

Vakre fargekombinasjoner som løfter hverandre i nye, håndtegnede trykk, og feminine silhuetter som oser av vår. Den nye kolleksjonen oser av vårens livlige sjarm.

Stay gentle

Myke linjer, rolige trykk og duse farger

Alltid på farten

I den nye kolleksjonen finner du også et utvalg av elegante og funksjonelle vesker – perfekt til deg som alltid er på farten.

Livlige linjer

Med en feminin og flatterende silhuett, en flott og enkel halslinning og lange, smale ermer i vår eksklusive Ponte di Roma-kvalitet, er dette en av kolleksjonens absolutte must-haves.

The no-suit suit

Et stilig sett er enda et must – uansett sesong og årstid. Det elegante uttrykket og den silkemyke kvaliteten lar deg enkelt møte verden med stil.  

Effortless elegance

Opplev våren i København

En lett kaldgufs i luften, en sterk, lav sol og mennesker som yrer rundt og er kledd for å nyte det. Våren i København er helt spesiell.

Møt kulden med stil

Selv den mildeste våren byr på kaldgufs. Hold varmen med stil når du går ut for å nyte vårens første, spede solstråler.