Masai butikker

Velkommen til våre 12 Masai-butikker i Danmark.

Våre Masai-butikker tilbyr et bredt utvalg av våre kolleksjoner. Vårt personale er svært kunnskapsrike innen dameklær og vil hjelpe deg med å finne Masai-stiler som passer deg og din personlige stil perfekt, samt guide deg i alt som har med stil å gjøre.

PERSONLIG shopping

I alle våre Masai butikker tilbyr vi deg en personlig handelsopplevelse. Enten du drømmer om en helt ny garderobe eller inspirasjon for å få mer farge og mønstre i garderoben din, vil vårt personale hjelpe deg med personlig råd og veiledning - helt gratis.

Gi gleden videre

Det er budskapet i samarbeidet mellom Masai og Røde Kors i Danmark. I et forsøk på å forlenge levetiden til Masais klær som allerede finnes i kundenes garderober, har Masai etablert et tilbakekjøpssystem i våre danske Masai Brand-butikker, som gjør det mulig for kundene å returnere sine kjære Masai-klær, som deretter sendes videre til Røde Kors for videresalg i deres butikker.

Masai X Røde Kors

Masai har samarbeidet med dansk Røde Kors siden 2019, og bidrar årlig til deres humanitære arbeid gjennom vårt klesinnsamlingsinitiativ og regelmessige årlige donasjoner.