Salget er i full gang.>> Spar 40% nå
Masai journal

Lingering lights

Utforsk en ny kolleksjon med perfekte sommerfavoritter i strålende farger og sprudlende mønstre, inspirert av den nordiske sensommeren.

Her finner du alt fra feminine kjoler og tunikaer til tidløse topper, lett strikk og mye mer, alt i vakre farger og sprudlende mønstre – alt du trenger i en tidløs og stilfull sommergarderobe.

EN NY KLASSIKER

Noen mønstre gir en følelse av tidløshet, og blir dermed øyeblikkelig klassikere. Dette mønsteret er et av dem: et delikat og fint kunstverk som tar deg med inn i den nordiske sensommeren, hvor vakre kystlinjer og fargerike blomster gir ny og positiv energi.

Orange is the new black

Dyp oransje møter petroleumsblått i denne sesongens mest livlige, men likevel beroligende fargekombinasjon. Plutselig har den oransje fargen blitt den nye svarte.

Nyt de enkle valgene

Med den nye kolleksjonen har det aldri vært enklere å skape en vakker og personlig stil med uanstrengt komfort og eleganse. Miks og match de vakre petroleumsblå nyansene med hva som helst, for en enkel og avslappet look som skiller seg ut.

Og husk, bare fordi det er enkelt og komfortabelt, betyr det ikke at du mangler stil.

SHOP KOLLEKSJONEN

Masai stories

Møt Cristina Santos

Det er viktig for oss å ha langsiktige og gode relasjoner til menneskene som er med i produksjonsprosessen av våre klær. En nøkkelperson i denne prosessen er Cristina Santos, som har jobbet med Masai og produksjonen av våre styles i jersey i mer enn 23 år.

Kunstneriske mønstre og hverdagskreativitet

Ekte kreativitet ligger i hverdagen. Hver gang vi bestemmer oss for å kle oss på en bestemt måte, hver gang vi tilfører smykker, tar vi et kreativt valg.

SHOP KOLLEKSJONEN

Blomstrende boheme

Vi feirer kreativitet og kunst, hvor hvert mønster er et portabelt kunstverk. Vi overlater tolkningen til deg.

DENIM ON DENIM

Skap en kul, feminin og uanstrengt look med en matchende jakke og bukse. For eksempel dette elegante og avslappede settet i myk og behagelig denim, dekorert med kunstnerisk og poetisk fuglemønster. Bruk det sammen eller separat for stilfulle looks som fremhever din personlighet.

Perfekte lag

En quiltet vest, en kun strikk og lette kåper er alle perfekte lag for overgang mellom årstidene. Finn dine nye favoritter, og nyt hvordan du kan lage uanstrengte og stilfulle looks med flere lag for overgangen mellom årstidene.

TIDLØS ELEGANSE

Noen ganger er et maskulint snitt det mest feminine. Denne svarte kåpen tilfører tidløs eleganse til antrekket ditt, og kan brukes gjennom flere sesonger. Fullfør looken din med et elegant skjerf.

Tidløs sommer

Kombiner flott strikk med klassiske striper og sprudlende mønstre for en avslappet og luksuriøs effekt.

LAVENDEL OG LILLA

Gi garderoben et friskt pust med vakre lilla nyanser. Stjel oppmerksomhet med denne kjolen, laget av myk jersey. En feminin kjole for de dagene du trenger farge i livet.

Føl deg velkledd og komfortabel

Masai shapes

Utforsk våre unike passformer og finn den som matcher din figur og personlige smak. Uansett hva du velger, er klærne vakre og behagelige å ha på seg.