Med denne kjolen kan sommeren bare komme. Den florlette bomullen er myk å ha på seg og er skåret i en fin A-form som sitter inntil over brystet og faller løst nedover kroppen. Kjolen har regulerbare stropper, stikklommer i sidene og er dekorert med et vakkert brodert mønster på brystet. Bruk den til en avslappende dag på stranden og kaféturer med venninnene dine – den passer til alt! </br> </br> Fordi kjolen er lettere transparent, anbefaler vi at du bruker den sammen med et underskjørt.

OLLIE KJOLE

OLLIE KJOLE

NOK 1199.00 På lager

Farge: Brunnera Blue

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

Med denne kjolen kan sommeren bare komme. Den florlette bomullen er myk å ha på seg og er skåret i en fin A-form som sitter inntil over brystet og faller løst nedover kroppen. Kjolen har regulerbare stropper, stikklommer i sidene og er dekorert med et vakkert brodert mønster på brystet. Bruk den til en avslappende dag på stranden og kaféturer med venninnene dine – den passer til alt!

Fordi kjolen er lettere transparent, anbefaler vi at du bruker den sammen med et underskjørt.

  • Passform: A-SHAPE  
  • 100% bomull
  • Lengde for str. M = 110 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001621

Nordic Summer

Lett, lystig og lyseblått. Med florlett bomull, behagelig lin og lekker viskose er klærne fra “Nordic Summer” perfekt til sommeren. Kolleksjonen er fylt med klassiske trykk med prikker og striper. Nyt sommeren sammen med Masai i “Nordic Summer”.