<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Denne kjolen blir raskt en av de nye favorittene dine. Med sitt vakre blomstertrykk og feminine snitt får du raskt en flott look, mens den lett krøllete viskosen er myk og behagelig å ha på seg. Kjolen er designet med fine detaljer som trompetermer, V-hals og en flott avrunding nederst der kanten går litt opp i sidene.

NITA KJOLE

NITA KJOLE

NOK 1099.00 På lager

Farge: Shark

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Denne kjolen blir raskt en av de nye favorittene dine. Med sitt vakre blomstertrykk og feminine snitt får du raskt en flott look, mens den lett krøllete viskosen er myk og behagelig å ha på seg. Kjolen er designet med fine detaljer som trompetermer, V-hals og en flott avrunding nederst der kanten går litt opp i sidene.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: SHAPED  
  • 100% viskose
  • Lengde for str. M = 110 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001675

Dusty Lavender

Føl deg feminin og stilfull i Dusty Lavender som er båret av elegante trykk i støvet lavendel og monokrome farger. Den nedtonede, klassiske looken får motspill av både grafiske og etniske mønstre.