Denne kjolen med blomstermønster er perfekt for de dagene du ønsker noe lett og elegant. Den myke, lett krøllete bomullen er behagelig å ha på seg, og kjolens løse A-snitt gir full bevegelsesfrihet. Kjolen har også en klassisk skjortekrage med åpen hals, diskrete passepoilerte lommer og en avrundet søm. Style kjolen med lyse sneakers for en uanstrengt feminin look.

Neva Kjole

Neva Kjole

5715165547912
NOK 1599.00 På lager
NOK 1.599,00
3 vurderinger
Better Cotton

Farge: Fog

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
Denne kjolen med blomstermÞnster er perfekt for de dagene du Þnsker noe lett og elegant. Den myke, lett krÞllete bomullen er behagelig Ä ha pÄ seg, og kjolens lÞse A-snitt gir full bevegelsesfrihet. Kjolen har ogsÄ en klassisk skjortekrage med Äpen hals, diskrete passepoilerte lommer og en avrundet sÞm. Style kjolen med lyse sneakers for en uanstrengt feminin look.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 177 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008827
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
3.67
Basert pÄ 3 vurderinger
Skriv en anmeldelse