<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/on/demandware.store/Sites-masai-Site/nb_NO/Page-Show?cid=bci">Les mer</a>.</br> </br> Striper er et tidløst element i garderoben din, og denne kjolen kombinerer ton-i-ton-striper for en uanstrengt, feminin look. Den knitrende myke bomullen er herlig å ha på seg, og med sin vakre A-form faller kjolen flott og bølgende nedover kroppen. Den er designet med en liten splitt i halsen, diskré stikklommer i sidene og er avrundet nederst. Fin og feminin.

NATALI KJOLE

Natali Kjole

5714531772675
NOK 1199.00 Ikke på lager
NOK 1.199,00
35 vurderinger

Farge: Marlin

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Striper er et tidløst element i garderoben din, og denne kjolen kombinerer ton-i-ton-striper for en uanstrengt, feminin look. Den knitrende myke bomullen er herlig å ha på seg, og med sin vakre A-form faller kjolen flott og bølgende nedover kroppen. Den er designet med en liten splitt i halsen, diskré stikklommer i sidene og er avrundet nederst. Fin og feminin.
  • Passform: A-Shape
  • Mål: Lengde for str. M = 110 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: Skånevask
  • Typ nr.: 1003640
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
vurderinger
4.71
Basert på 35 vurderinger
Skriv en anmeldelse